1. Hoeveel plaats nemen de tentjes in?

Het vervoeren van alle tentjes en decoratie neemt wel wat plaats in. Wij zorgen dat alle materiaal in dozen en zakken zit. Met een standaard 5 deurs-wagen en met de zetels plat kun je hoogstwaarschijnlijk alles vervoeren in je wagen. 

één tentje samen met de matras is 1m breed en 2 m lang. 

Met wat creativiteit en wat puzzelen in je ruimte kom je al een heel eind verder. We denken graag met jullie mee. 

2. Zijn de tentjes ook geschikt voor buiten?

Onze tentjes zijn enkel binnen te gebruiken. We willen voor elke klant een TipTop service aanbieden met mooie en kwalitatieve materialen. Daarom verwachten we dat de tentjes in een rookvrije ruimte worden opgesteld en uit de buurt van huisdieren. 

3. Hoe lang duurt het opstellen?

We zorgen uiteraard voor een uitgeschreven handleiding hoe je de tentjes moet opzetten zodat dit kinderspel wordt. De duurtijd is natuurlijk afhankelijk van het aantal tentjes die moeten worden opgezet. Trek zeker voldoende tijd en laat de kinderen eventueel met je meehelpen. Reken hiervoor zeker een uur tot anderhalf uur voor. 

 

Het opzetten van de tentjes en alle decoratie kunnen we ook voor onze rekening nemen. Hoe dit in zijn werk gaat, kan je vinden onder prijzen

4. Moet je zelf het beddengoed wassen?

Nee, het wassen en strijken van het beddengoed zit inbegrepen in de prijs.

We vragen wel om het servies met de hand af te wassen.

 

Wanneer beddengoed uitermate vuil is door bijvoorbeeld dierenhaar of hardnekkige vlekken van eten, durven we hiervoor een deel van de waarborg in te houden.  

5. Hoe reserveren?

 

Dit kan via 'Reserveren'.
Slaapfeestjes kunnen zowel in het weekend, verlengd weekend als in de week (tijdens schoolvakanties). We bekijken met jou de beschikbare datum. 

 

TipTopTent is niet aansprakelijk voor schade die door eventueel verkeerd gebruik van de tenten, noch voor de schade die ontstaat door de materialen en of gekozen extra`s.

6. Wat zit nu precies in een pakket per persoon?

Standaard krijg je per persoon steeds:

- een slaaptent

- luchtmatras 

- hoofdkussen en donsdeken

- beddengoed (hoeslaken, kussensloop en dekbedovertrek)

- tafeltje of tray

- bord en drinkbeker

- sierkussen in thema

- decoratie per thema 

Per thema komen ook nog veel extra's bij. Zoals een mini wellness pakket in Pink Paradise of heel wat glow attributen bij Glow Crazy, kleurplaten met potloden en steeds een gezelgschapsspel enz. 

Al ons materiaal is te huur en komt dus steeds terug na gebruik. 

 

*verzorgingsmaskertje in Pink Paradise pakket is voor eenmalig gebruik. 

7. Vrijgezellenfeestje

Onze slaaptenten en matrassen zijn ook perfect voor een vrijgezellenfeest, bachelorette party of girls night. De luchtmatrassen zijn 1m90 lang waardoor ook volwassenen op deze matrassen kunnen slapen.